Aardappelravioli met bloedworst


1. Ingrediënten
eetlepels fijngehakte majoraan
150  gram gekookte linzen
mespuntje komijn
stuks saffraandraadjes
stuk sjalotje
theelepel zeezout
eetlepels olijfolie
plakjes bloedworst
stuks http://www.reirolldesign.com/ardhui.html
eetlepels balsamico-azijn

2. Bereiding
1. De linzen met water en 1 eetlepel azijn opzetten en in ongeveer 40 minuten beetgaar koken. Laat het goed uitlekken en zet het weg.
2. Snijd de rauwe aardappelen in flinterdunne schijfjes en spreid ze uit op een theedoek, dat 8 vierkantjes van 12 cm worden gevormd. Deze moeten iets groter zijn dan de steekvorm die u gebruikt.
3. Op de vierkantjes en tweede, ook schone theedoek leggen, deze iets bevochtigen en er met de deegroller overheen rollen tot de aardappelkoekjes aan elkaar gaan plakken.
4. Haal dan voorzichtig de bovenste doek eraf.
5. Op ieder aardappelvierkantje 1/2 eetlepel majoraan, beetje andijvie en een plak bloedworst leggen.
6. Met een tweede vierkantje bedekken, de hoekjes goed aandrukken en met een steekvorm de ravioli eruit steken.
7. In een pan 3 eetlepels olijfolie verhitten en bak daarin de ravioli tot ze bruin zijn. Bestrooi beide kanten met zout en peper.
8. In de resterende olijfolie het sjalotje fruiten met de saffraandraadjes, dan de komijn en azijn toevoegen. De linzen erbij doen en door de saus roeren. Breng het op smaak met zout en peper.
9. Schep de aardappelravioli met een portie linzen op de borden en serveer direct.

Video

Zenith Replica Watches franck muller giga tourbillon replica movado sapphire replica replica omega hour vision iwc vintage replica replica bell & ross br01 cartier tank replica watches replica rolex daytona tag heuer mikrograph replica


Bron  De natuurlijke keuken 

Geplaatst door  Inge
Algemene informatie
Gerecht type(n):  • Hoofdgerecht
Bereidingstijd:  50 - 60 minuten
Keuken:  Italiaanse
Aantal personen:  4
Score: 

 

Opties
E-mail dit recept aan vriend(in)
Printversie

Zoeken · Top 7 · Over ons · Disclaimer · Webmasters · FAQ · RSS · Algemene voorwaarden · Inloggen · Recept toevoegen

© 2010 Ylona® - Powered by OPH