Omelet met tomaat


1. Ingrediënten
sneetjes brood
stuks vleestomaten
stuks eieren
eetlepels parmezaanse kaas
snufje zeezout
eetlepels olijfolie

2. Bereiding
1. Breek drie eieren in een kom en kluts deze goed.
2. Plaats een pan op het vuur en doe er olijfolie in. Doe de geklutste eieren in de pan en laat ze bakken.
3. Maak de tomaten schoon. Ontvel en ontpit deze. Snijd ze in kleine stukken en doe het bij de geklopte eieren in de pan.
4. Laat de eieren nog even bakken en leg er Parmezaanse kaas over.
5. Bestrooi het geheel met wat zeezout.
6. Snijd de omelet in delen en leg elk deel op een snee brood.

Geplaatst door  Inge
Algemene informatie
Gerecht type(n):  • Lunch/Brunch
• Ontbijt
Bereidingstijd:  < 10 minuten
Keuken:  Nederlandse
Aantal personen:  4
Score:  Nog geen score

Voedingsinformatie
Calorieën:  670 Kcal
2803 kJ
Koolhydraten:  69.5 gram
Vetten:  29.4 gram
Verzadigde vetten:  8.7 gram
Proteïnen:  31.4 gram

Deze waarden gelden voor het hele recept.

Extra informatie
Vegetarisch

Opties
E-mail dit recept aan vriend(in)
Printversie

Zoeken · Top 7 · Over ons · Disclaimer · Webmasters · FAQ · RSS · Algemene voorwaarden · Inloggen · Recept toevoegen

© 2010 Ylona® - Powered by OPH