Appelflap met Kaneelijs


1. Ingrediënten
theelepel citroensap
theelepels suiker
theelepel kaneel
velletjes bladerdeeg
appel
bollen kaneelijs

2. Bereiding
1. Laat het bladerdeeg ontdooien.
2. Verwarm de oven voor op 200°C.
3. Schil de appel en snijd hem in kleine blokjes.
4. Meng 2 theelepels suiker, kaneel en citroensap door de appel.
5. Leg op ieder plakje bladerdeeg een hoopje vulling en vouw het dicht tot een driehoek.
6. Plak de randen vast en gebruik hierbij eventueel wat water.
7. Strooi de overige suiker over de flappen en bak ze in 20 minuten goudbruin en gaar.
8. Serveer de warme appelflap met een bolletje kaneelijs.

Video

replica omega prestige iwc portuguese chrono replica replica hublot classic fusion replica chopard patek philippe replica replica patek philippe hublot red magic replica IWC Replica Watches audemars piguet royal oak lady replica breitling skyracer replica omega moonwatch replica cartier replica watches rolex cellini replica replica christian dior watches


Bron  http://www.iedereenkankoken.com/ 

Geplaatst door  Maria Emmers
Algemene informatie
Gerecht type(n):  • Nagerecht
Bereidingstijd:  20 - 30 minuten
Keuken:  Nederlandse
Aantal personen:  1
Score:  Nog geen score

 

Extra informatie
Vegetarisch

Opties
E-mail dit recept aan vriend(in)
Printversie

Zoeken · Top 7 · Over ons · Disclaimer · Webmasters · FAQ · RSS · Algemene voorwaarden · Inloggen · Recept toevoegen

© 2010 Ylona® - Powered by OPH