Champignonstroganoff met pasta, Kerstrecept


1. Ingrediënten
600  gram tagliatelle
50  gram boter
teentjes geperste http://www.szamlapok.hu/modules/gallery/
in ringen gesneden ui
600  gram gemengde paddestoelen
10  gram bloem
1,5  deciliter groentebouillon
eetlepels droge witte wijn
eetlepels creme fraiche
eetlepels gehakte tijm
eetlepels paprikapoeder
snufje zout
snufje peper

2. Bereiding
1. Kook tijdens het maken van dit recept de tagliatelle gaar.
2. Snijd de paddestoelen in reepjes of plakjes (of houd ze heel).
3. Smelt de boter in een grote braadpan en fruit ui en knoflook 7 minuten of tot de ui lichtbruin is.
4. Voeg de paddestoelen toe en bak ze 2 minuten.
5. Roer de bloem erdoor.
6. Verhit 30 seconden en voeg dan langzaam, al roerend de bouillon en de wijn toe.
7. Breng de saus aan de kook.
8. Roer de creme fraiche, tijm en paprikapoeder erdoor.
9. Kook nog 2 minuten en breng op smaak met zout en peper.
10. Serveer met de warme tagliatelle.

Tip  Lekker met groene salade of komkommersalade.

Bron  http://www.kerstman.com/ 

Geplaatst door  Kerstrecepten
Algemene informatie
Gerecht type(n):  • Hoofdgerecht
Bereidingstijd:  20 - 30 minuten
Keuken:  Italiaanse
Aantal personen:  4
Score:  Nog geen score

 

Extra informatie
Vegetarisch

Opties
E-mail dit recept aan vriend(in)
Printversie

Zoeken · Top 7 · Over ons · Disclaimer · Webmasters · FAQ · RSS · Algemene voorwaarden · Inloggen · Recept toevoegen

© 2010 Ylona® - Powered by OPH