Aardappelsalade met tuinkruiden


1. Ingrediënten
100  gram veldsla
takjes basilicum
takjes peterselie
10  sprietjes bieslook
snufje zout
snufje versgemalen peper
eetlepel melk
eetlepels mayonaise
eetlepels creme fraiche
sjalotje
bosje radijs
eieren
750  gram http://www.reirolldesign.com/ardhui.html

2. Bereiding
1. Kook de ongeschilde aardappels in ruim water met een snufje zout in circa 25 min gaar en laat ze afkoelen. Kook de eieren in kokend water in ca. 10 hard.
2. Maak de radijsjes schoon en halveer ze. Pel en snipper het sjalotje.
3. Roer de crème fraîche, mayonaise, melk, snufje zout en peper tot een dressing. Hak de bieslook en de peterselie grof en neem de blaadjes van de takjes basilicum.
4. Verwijderen de schil van de aardappels en snijd ze in stukjes. Pel de eieren en snijd ze in partjes. Verdeel de veldsla, aardappel, sjalot, ei, radijs en kruiden over een schaal en schenk de dressing erover.

Tip  <a href="http://www.americantel.com.ar/eplica.html">rolex datejust replica</a> <a href="http://www.grupo-promex.com.ar/ap.php">Audemars Piguet Replica</a> <a href="http://www.grupo-promex.com.ar">Audemars Piguet Replica</a> <a href="http://www.prospectbase.com/all.php">replica miu miu wallets</a>

Bron  http://www.weegclub.nl/ 

Geplaatst door  Cris
Algemene informatie
Gerecht type(n):  • Ontbijt
• Lunch/Brunch
Bereidingstijd:  30 - 40 minuten
Keuken:  Nederlandse
Aantal personen:  8
Score:  Nog geen score

Voedingsinformatie
Calorieën:  160 Kcal
669 kJ

Deze waarden gelden per persoon.

Extra informatie
Calorie-arm

Opties
E-mail dit recept aan vriend(in)
Printversie

Zoeken · Top 7 · Over ons · Disclaimer · Webmasters · FAQ · RSS · Algemene voorwaarden · Inloggen · Recept toevoegen

© 2010 Ylona® - Powered by OPH