Broccolisoep met viscroutons, glutenvrij en lactosevrij


1. Ingrediënten
ui
300  gram roosjes broccoli
eetlepels olijfolie
groentebouillontabletten
sneetjes brood
teentje http://www.szamlapok.hu/modules/gallery/
ansjovisfilets
http://www.wkd-sppw.eu/use.php

2. Bereiding
1. Speciaal voor de mensen die glutenvrij en/of lactosevrij moeten koken.
2. Ui pellen en snipperen. Broccoli in kleine roosjes verdelen.
3. In soeppan 1 eetlepel olie verhitten.
4. Ui ca. 3 minuten bakken.
5. Bouillontabletten oplossen in 600 ml kokend water en broccoli ca. 8 minuten in bouillon koken.
6. Grill voorverwarmen.
7. Korsten van brood snijden en brood in dobbelsteentjes snijden.
8. Knoflook uitpersen boven rest van olie.
9. Ansjovis fijnsnijden en door olie roeren.
10. Brood besmeren met knoflookmengsel.
11. Tomaten schoonmaken en in kleine blokjes snijden.
12. Brood ca. 2 minuten onder grill knapperig bakken.
13. Broccoli met staafmixer in bouillon pureren.
14. Broccolisoep opdienen in grote kommen gegarneerd met croutons en blokjes tomaat.

Bron  http://www.lactolerant.nl/ 

Geplaatst door  Lacto
Algemene informatie
Gerecht type(n):  • Soepgerecht
Bereidingstijd:  20 - 30 minuten
Keuken:  Nederlandse
Aantal personen:  1
Score:  Nog geen score

 

Opties
E-mail dit recept aan vriend(in)
Printversie

Zoeken · Top 7 · Over ons · Disclaimer · Webmasters · FAQ · RSS · Algemene voorwaarden · Inloggen · Recept toevoegen

© 2010 Ylona® - Powered by OPH