Chocolate Chip Cookies


1. Ingrediënten
175  gram boter
125  gram suiker
130  gram bruine basterdsuiker
ei
250  gram bloem
gram bakpoeder
gram zout
350  gram melkchocola

2. Bereiding
1. Warm de oven voor op 180 graden (160 voor hetelucht). Hak de boter in kleine stukjes en doe ze in een kom. Voeg hier aan toe: de vanillesuiker, basterdsuiker en de eieren. Blijf roeren tot de mix egaal is, en voeg dan de bloem en zout toe.
2. Zodra dit deeg glad en stevig is, hak je de chocola in kleine stukjes. Dit gaat het beste door de chocola eerst in stukjes te breken, en dan fijner te hakken met een groot mes. Voeg hierna ook de chocolade toe aan het deeg. Zorg wel dat de chocolade gelijk verdeeld is.
3. Leg het deeg verspreid op een bakplaat (wel eerst even invetten of bakpapier gebruikern). Dit gaat het beste met 2 lepels. Je hebt dan ook meteen de juiste hoeveelheid.
4. Bak de koekjes in 12 tot 15 minuten gaar, en laat ze afkoelen op de bakplaat.

Bron  http://www.taartrecepten.nl/ 

Geplaatst door  Taartrecepten
Algemene informatie
Gerecht type(n):  • Nagerecht
Bereidingstijd:  10 - 20 minuten
Keuken:  Amerikaanse
Aantal personen:  10
Score:  Nog geen score

Voedingsinformatie
Calorieën:  126.5 Kcal
529 kJ
Koolhydraten:  15.6 gram
Vetten:  6.5 gram
Verzadigde vetten:  4.4 gram
Proteïnen:  1.4 gram

Deze waarden gelden per stuk.

Extra informatie
Vegetarisch

Opties
E-mail dit recept aan vriend(in)
Printversie

Zoeken · Top 7 · Over ons · Disclaimer · Webmasters · FAQ · RSS · Algemene voorwaarden · Inloggen · Recept toevoegen

© 2010 Ylona® - Powered by OPH