Mango chocolademousse


1. Ingrediënten
500  milliliter chocolademousse
bladen verse munt
250  gram stukjes mango
eetlepel suiker
125  milliliter slagroom
limoen

2. Bereiding
1. Rasp de schil van de limoen en pers de limoen uit.
2. Pureer de mango en de limoenschil met 1 eetlepel limoensap.
3. Klop het slagroom met de suiker stijf en schep de helft van de slagroom door de mangopuree.
4. Verdeel de helft van de romige mango over 4 ijscoupes en schep hierop de helft van de chocolademousse.
5. Verdeel vervolgens de rest van de romige mango en chocolademousse en garneer het toetje met slagroom en munt.
6. Eet smakelijk!

Bron  http://www.chocoladeverslaving.nl/ 

Geplaatst door  Patrick
Algemene informatie
Gerecht type(n):  • Nagerecht
Bereidingstijd:  < 10 minuten
Keuken:  Nederlandse
Aantal personen:  4
Score:  Nog geen score

 

Extra informatie
Vegetarisch

Opties
E-mail dit recept aan vriend(in)
Printversie

Online Coach nodig? · Zoeken · Top 7 · Over ons · Disclaimer · Webmasters · FAQ · RSS · Algemene voorwaarden · Inloggen · Recept toevoegen

© 2010 Ylona® - Powered by OPH