1. Ingrediënten |
400 | gram | spinazie | 0,5 | liter | kippenbouillon | 2 | deciliter | slagroom | 1 | theelepel | dille | 1 | | ui | 2 | teentjes | http://www.szamlapok.hu/modules/gallery/ | 200 | gram | zalmsnippers |
2. Bereiding |
1. | Was de spinazie en kook het met aanhangend vocht ongeveer 10 minuten tot het geslonken is. | 2. | Voeg de boullion, de ui, de knoflook en dille toe en laat het ongeveer 15 minuten doorkoken. | 3. | Voeg de slagroom toe en laat het warm worden. | 4. | Voeg vlak voor het serveren de zalm toe. |
|
Algemene informatie |
Gerecht type(n): |
• Soepgerecht • Voorgerecht
|
Bereidingstijd: |
30 - 40 minuten |
Keuken: |
Italiaanse |
Aantal personen: |
4 |
Score: |
Nog geen score |
|