Romige spinaziesoep met zalm


1. Ingrediënten
400  gram spinazie
0,5  liter kippenbouillon
deciliter slagroom
theelepel dille
ui
teentjes http://www.szamlapok.hu/modules/gallery/
200  gram zalmsnippers

2. Bereiding
1. Was de spinazie en kook het met aanhangend vocht ongeveer 10 minuten tot het geslonken is.
2. Voeg de boullion, de ui, de knoflook en dille toe en laat het ongeveer 15 minuten doorkoken.
3. Voeg de slagroom toe en laat het warm worden.
4. Voeg vlak voor het serveren de zalm toe.

Bron  http://www.pastasite.nl/ 

Geplaatst door  Linda
Algemene informatie
Gerecht type(n):  • Soepgerecht
• Voorgerecht
Bereidingstijd:  30 - 40 minuten
Keuken:  Italiaanse
Aantal personen:  4
Score:  Nog geen score

 

Opties
E-mail dit recept aan vriend(in)
Printversie

Online Coach nodig? · Zoeken · Top 7 · Over ons · Disclaimer · Webmasters · FAQ · RSS · Algemene voorwaarden · Inloggen · Recept toevoegen

© 2010 Ylona® - Powered by OPH