1. Ingrediënten |
200 | gram | pure chocolade | 0,25 | liter | geklopte room | 4 | | eidooiers | 75 | gram | suiker | 75 | gram | boter |
2. Bereiding |
1. | Smelt de chocolade met de boter. | 2. | Klop de eidooiers met de suiker gedurende 5 minuten en roer ze door de chocolade; voeg vervolgens de slagroom toe en roer het goed door. | 3. | Giet het chocolademengsel in een vorm en zet het drie uur in de koelkast. | 4. | Maak het los met een mes en stort de pavé op een bord; snijd hem met een warm mes in stukken. | 5. | Eet smakelijk! |
|
Algemene informatie |
Gerecht type(n): |
• Nagerecht
|
Bereidingstijd: |
10 - 20 minuten |
Keuken: |
Franse |
Aantal personen: |
4 |
Score: |
Nog geen score |
Extra informatie |
• | Vegetarisch |
|