Chocolade pave, Kerstrecept


1. Ingrediënten
200  gram pure chocolade
0,25  liter geklopte room
eidooiers
75  gram suiker
75  gram boter

2. Bereiding
1. Smelt de chocolade met de boter.
2. Klop de eidooiers met de suiker gedurende 5 minuten en roer ze door de chocolade; voeg vervolgens de slagroom toe en roer het goed door.
3. Giet het chocolademengsel in een vorm en zet het drie uur in de koelkast.
4. Maak het los met een mes en stort de pavé op een bord; snijd hem met een warm mes in stukken.
5. Eet smakelijk!

Bron  http://www.worldcook.net/ 

Geplaatst door  Herma
Algemene informatie
Gerecht type(n):  • Nagerecht
Bereidingstijd:  10 - 20 minuten
Keuken:  Franse
Aantal personen:  4
Score:  Nog geen score

 

Extra informatie
Vegetarisch

Opties
E-mail dit recept aan vriend(in)
Printversie

Online Coach nodig? · Zoeken · Top 7 · Over ons · Disclaimer · Webmasters · FAQ · RSS · Algemene voorwaarden · Inloggen · Recept toevoegen

© 2010 Ylona® - Powered by OPH