1. Ingrediënten |
400 | gram | bloem | 4 | theelepels | bakpoeder | 1 | mespuntje | zout | 4 | deciliter | melk | 100 | gram | gesmolten roomboter | 2 | | eieren | 15 | gram | roomboter | 1 | doos | blauwe bessen |
2. Bereiding |
1. | Roer een glad beslag van 400 gram bloem, 4 theelepels bakpoeder, 1 mespuntje zout, 4 deciliter melk, 100 gram gesmolten roomboeter en 2 eieren. | 2. | Verhit 15 gram roomboter in een koekenpan en schenk 3 bergjes beslag in de pan. | 3. | Verdeel er blauwe bessen over en bak de pancakes om en om goudbruin. | 4. | Bak op deze manier ook de rest van het beslag. |
Tip |
Serveer de pancakes met ahornsiroop. |
|
Algemene informatie |
Gerecht type(n): |
• Ontbijt
|
Bereidingstijd: |
10 - 20 minuten |
Keuken: |
Amerikaanse |
Aantal personen: |
1 |
Score: |
Nog geen score |
|