Bagel zalm


1. Ingrediënten
stuks bagels
2,5  eetlepels mierikswortel
plakjes zalm
bakje roomkaas
bakje tuinkers

2. Bereiding
1. Snijd de bagels doormidden en rooster de bagels niet te hard.
2. Laat de bagels iets afkoelen en smeer op de ene helft van de bagel een dikke laag roomkaas. Leg daarop 2 plakjes zalm met daarop tuinkers.
3. Smeer op de andere helft van de bagel een dun laagje mierikswortel en plaats de tweede helft op de eerste helft.

Geplaatst door  Karin van Zand
Algemene informatie
Gerecht type(n):  • Lunch/Brunch
Bereidingstijd:  < 10 minuten
Keuken:  Amerikaanse
Aantal personen:  4
Score:  Nog geen score

 

Opties
E-mail dit recept aan vriend(in)
Printversie

Online Coach nodig? · Zoeken · Top 7 · Over ons · Disclaimer · Webmasters · FAQ · RSS · Algemene voorwaarden · Inloggen · Recept toevoegen

© 2010 Ylona® - Powered by OPH