1. Ingrediënten |
1 | snufje | geraspte nootmuskaat | 1 | snufje | zout | 50 | gram | boter | 750 | gram | http://www.reirolldesign.com/ardhui.html |
2. Bereiding |
1. | Was en schil de aardappelen. Kook ze daarna. | 2. | Giet het vervolgens af en laat ze door een zeef draaien. | 3. | Voeg onder het roeren 50 gram boter toe. Daarna voegt u tijdens het roeren de nodige melk en zout. Als laatst voegt u er nootmuskaat over. |
Geplaatst door |
Karin van Zand |
|
Algemene informatie |
Gerecht type(n): |
• Hoofdgerecht
|
Bereidingstijd: |
< 10 minuten |
Keuken: |
Nederlandse |
Aantal personen: |
4 |
Score: |
Nog geen score |
Extra informatie |
• | Calorie-arm | • | Cholesterol | • | Diabetes | • | Vegetarisch |
|