Gremslich, Pesach recept


1. Ingrediënten
stuks matzes
eetlepels matzemeel
stuks eieren
150  gram witte suiker
100  gram rozijnen
100  gram gesnipperde amandelen
mespuntje kaneel
theelepel afgestreken citroenrasp
eetlepels boter

2. Bereiding
1. Matzes breken, in een vergiet doen en overgieten met water.
2. Klop de eieren los met de suiker en de kaneel. Voeg aan dit mengsel de uitgelekte matzes, de rozijnen, de amandelen en de citroenrasp toe.
3. Maak van het mengsel platte koekjes van ongeveer 2 cm dikte en paneer ze met matzemeel. In ruim boter aan beide kanten bakken.

Bron  Hollandia Matzes; http://www.hollandiamatzes.nl/ 

Geplaatst door  Ruud
Algemene informatie
Gerecht type(n):  • Nagerecht
Bereidingstijd:  < 10 minuten
Keuken:  Joodse
Aantal personen:  4
Score:  Nog geen score

 

Extra informatie
Vegetarisch

Opties
E-mail dit recept aan vriend(in)
Printversie

Online Coach nodig? · Zoeken · Top 7 · Over ons · Disclaimer · Webmasters · FAQ · RSS · Algemene voorwaarden · Inloggen · Recept toevoegen

© 2010 Ylona® - Powered by OPH