Gevulde venkel met zalm en kaassaus


1. Ingrediënten
venkelknollen
600  gram zalmfilets
sjalot
50  gram vetstof
50  gram bloem
0,5  liter melk
150  gram gemalen kaas
snufjes nootmuskaat
snufjes peper en zout

2. Bereiding
1. Verwarm de oven voor op 175 graden.
2. Haal de venkel uit elkaar.
3. Pocheer de venkel gedurende 5 minuten in lichtjes gezouten water.
4. Bereid de kaassaus met vetstof , bloem , melk, peper, zout, nootmuskaat en kaas.
5. Vul de venkel met de zalm, voeg de gesnipperde sjalot toe, schik in een vuurvaste schotel, giet er de kaassaus over, bestrooi met gemalen kaas en dek de schotel af.
6. Laat gaar worden in oven gedurende ongeveer 25 minuten.
7. Haal het deksel van de schotel en gratineer op de hoogste stand onder de grill.
8. Versier met venkelloof.

Geplaatst door  Jerryke
Algemene informatie
Gerecht type(n):  • Hoofdgerecht
Bereidingstijd:  30 - 40 minuten
Keuken:  Belgische
Aantal personen:  4
Score:  Nog geen score

 

Opties
E-mail dit recept aan vriend(in)
Printversie

Online Coach nodig? · Zoeken · Top 7 · Over ons · Disclaimer · Webmasters · FAQ · RSS · Algemene voorwaarden · Inloggen · Recept toevoegen

© 2010 Ylona® - Powered by OPH