Appelcocktail


1. Ingrediënten
eetlepels poedersuiker
eetlepels grand marnier
deciliter sap sinaasappel
stuks appelen

2. Bereiding
1. Schil de appelen en steek met behulp van een aardappelboor balletjes uit.
2. Verdeel de appelballetjes over 4 glazen.
3. Vermeng sinaasappelsap met de Grand Marnier en poedersuiker en verdeel dit mengsel over de appelballetjes in de coupes.
4. Zet de cocktail 30 minuten koel weg voordat je het serveert.

Geplaatst door  Martin
Algemene informatie
Gerecht type(n):  • Drank
Bereidingstijd:  < 10 minuten
Keuken:  Nederlandse
Aantal personen:  4
Score:  Nog geen score

 

Extra informatie
Vegetarisch

Opties
E-mail dit recept aan vriend(in)
Printversie

Online Coach nodig? · Zoeken · Top 7 · Over ons · Disclaimer · Webmasters · FAQ · RSS · Algemene voorwaarden · Inloggen · Recept toevoegen

© 2010 Ylona® - Powered by OPH