Avocado dipsaus


1. Ingrediënten
stuks avocadoperen
0,5  stuks citroensap
eetlepel olie
theelepel mosterd
theelepel poedersuiker
snufje zout
snufje versgemalen zwarte peper
kopje room

2. Bereiding
1. Snij de avocado's doormidden en verwijder de pitten. Snij het vruchtvlees eruiten leg dat in een kom. Prak dit goed fijn met een vork.
2. Maak een mengsel van de citroensap, olie, mosterd, suiker, peperen zout en roer dat door de geprakte avocado's. Klop de room tot ze stevig is en roer hem door het avocadomengsel.
3. Diepvriezen: in een beker of diepvriesdoos invriezen.
4. Ontdooien en bereiden: 6 uur ontdooien bij kamertemperatuur, in een kom gieten en opdienen met chips, soldaatjes en knolselderij, wortel of witlof, stukjes rauwe bloemkool of kleine worstjes.

Geplaatst door  Arno
Algemene informatie
Gerecht type(n):  • Saus
Bereidingstijd:  < 10 minuten
Keuken:  Mexicaanse
Aantal personen:  6
Score:  Nog geen score

 

Extra informatie
Vegetarisch

Opties
E-mail dit recept aan vriend(in)
Printversie

Online Coach nodig? · Zoeken · Top 7 · Over ons · Disclaimer · Webmasters · FAQ · RSS · Algemene voorwaarden · Inloggen · Recept toevoegen

© 2010 Ylona® - Powered by OPH