Carpaccio met parmezaanse kaas en pijnboompitten, Kerstrecept


1. Ingrediënten
teentje fijngehakte http://www.szamlapok.hu/modules/gallery/
deciliter olijfolie
250  gram ossehaas
eetlepels pijnboompitten
100  gram rucola
eetlepels kappertjes
125  gram stukjes parmezaanse kaas

2. Bereiding
1. Knoflook met olie mengen.
2. Ossenhaas paar minuten in diepvries leggen.
3. Vervolgens in heel dunne plakken snijden.
4. Eventueel tussen plasticfolie leggen en voorzichtig pletten door er met deegrol op te slaan.
5. Borden met knoflookolie bestrijken.
6. Plakken ossenhaas op borden schikken.
7. Pijnboompitten in droge koekenpan goudgeel roosteren.
8. Midden op ossenhaas rucola schikken.
9. Garneren met pijnboompitten en kappertjes.
10. Aan tafel kaas erover schaven.

Tip  Rucola (raketkruid) kan vervangen worden door waterkers.

Bron  http://www.kerstman.com/ 

Geplaatst door  Kerstrecepten
Algemene informatie
Gerecht type(n):  • Voorgerecht
Bereidingstijd:  10 - 20 minuten
Keuken:  Nederlandse
Aantal personen:  4
Score:  Nog geen score

 

Opties
E-mail dit recept aan vriend(in)
Printversie

Online Coach nodig? · Zoeken · Top 7 · Over ons · Disclaimer · Webmasters · FAQ · RSS · Algemene voorwaarden · Inloggen · Recept toevoegen

© 2010 Ylona® - Powered by OPH