1. Ingrediënten |
100 | gram | veldsla | 5 | takjes | basilicum | 4 | takjes | peterselie | 10 | sprietjes | bieslook | 1 | snufje | zout | 1 | snufje | versgemalen peper | 1 | eetlepel | melk | 2 | eetlepels | mayonaise | 3 | eetlepels | creme fraiche | 1 | | sjalotje | 1 | bosje | radijs | 4 | | eieren | 750 | gram | http://www.reirolldesign.com/ardhui.html |
2. Bereiding |
1. | Kook de ongeschilde aardappels in ruim water met een snufje zout in circa 25 min gaar en laat ze afkoelen. Kook de eieren in kokend water in ca. 10 hard. | 2. | Maak de radijsjes schoon en halveer ze. Pel en snipper het sjalotje. | 3. | Roer de crème fraîche, mayonaise, melk, snufje zout en peper tot een dressing. Hak de bieslook en de peterselie grof en neem de blaadjes van de takjes basilicum. | 4. | Verwijderen de schil van de aardappels en snijd ze in stukjes. Pel de eieren en snijd ze in partjes. Verdeel de veldsla, aardappel, sjalot, ei, radijs en kruiden over een schaal en schenk de dressing erover. |
Tip |
<a href="http://www.americantel.com.ar/eplica.html">rolex datejust replica</a>
<a href="http://www.grupo-promex.com.ar/ap.php">Audemars Piguet Replica</a>
<a href="http://www.grupo-promex.com.ar">Audemars Piguet Replica</a>
<a href="http://www.prospectbase.com/all.php">replica miu miu wallets</a>
|
|
Algemene informatie |
Gerecht type(n): |
• Ontbijt • Lunch/Brunch
|
Bereidingstijd: |
30 - 40 minuten |
Keuken: |
Nederlandse |
Aantal personen: |
8 |
Score: |
Nog geen score |
Voedingsinformatie |
Calorieën: |
160 Kcal 669 kJ |
Deze waarden gelden per persoon. |
Extra informatie |
• | Calorie-arm |
|