Chocolade risotto


1. Ingrediënten
150  gram rondkorrelrijst
0,5  liter melk
eetlepels suiker
70  gram gehakte chocolade
eetlepels boter
deciliter room

2. Bereiding
1. Breng de melk aan de kook, voeg de rijst toe en laat dit 20 minuten zachtjes koken.
2. Roer nu de chocolade erdoor (houd een paar stukjes achter voor decoratie), de boter, de suiker en de room en laat het geheel nog 10 minuten staan.
3. Schep de risotto in glazen en garneer met chocolade.

Bron  http://www.worldcook.net/ 

Geplaatst door  Herma
Algemene informatie
Gerecht type(n):  • Nagerecht
Bereidingstijd:  30 - 40 minuten
Keuken:  Italiaanse
Aantal personen:  4
Score:  Nog geen score

 

Opties
E-mail dit recept aan vriend(in)
Printversie

Online Coach nodig? · Zoeken · Top 7 · Over ons · Disclaimer · Webmasters · FAQ · RSS · Algemene voorwaarden · Inloggen · Recept toevoegen

© 2010 Ylona® - Powered by OPH