Gehakt and feta quiche


1. Ingrediënten
350  gram bladerdeeg
in plakjes http://www.wkd-sppw.eu/use.php
500  gram rundergehakt
gehakte uien
teentjes uitgeperste http://www.szamlapok.hu/modules/gallery/
100  gram in blokjes feta
eieren
1,5  deciliter room
eetlepel oregano
eetlepels tomatenpuree

2. Bereiding
1. Rol het bladerdeeg uit en bekleed een ronde taartvorm ermee.
2. Fruit de ui en de knoflook drie minuten.
3. Voeg de gehakt toe en bak nog 5 minuten; roer het gehakt los met een vork tijdens het bakken.
4. Voeg de oregano en tomatenpuree toe.
5. Schep dit mengsel in de taartvorm.
6. Meng de eieren met de room en giet dit mengsel over de gehakt.
7. Leg de tomaten erop en verdeel de feta over de tomaten.
8. Bak de taart 45 minuten op 180 graden.

Bron  http://www.worldcook.net/ 

Geplaatst door  Herma
Algemene informatie
Gerecht type(n):  • Hoofdgerecht
Bereidingstijd:  50 - 60 minuten
Keuken:  Griekse
Aantal personen:  2
Score:  Nog geen score

 

Opties
E-mail dit recept aan vriend(in)
Printversie

Online Coach nodig? · Zoeken · Top 7 · Over ons · Disclaimer · Webmasters · FAQ · RSS · Algemene voorwaarden · Inloggen · Recept toevoegen

© 2010 Ylona® - Powered by OPH