Appelcompote


1. Ingrediënten
scheutjes water
eetlepels diksap
50  gram rozijnen
goudrenet

2. Bereiding
1. Schil de appels, verwijder het klokhuis en snijd de appels in blokjes.
2. Was de rozijnen.
3. Doe de appelblokjes en rozijnen met het diksap en een scheutje water in een pan.
4. Breng het geheel aan de kook.
5. Fruit het daarna op laag vuur in 15-20 minuten, totdat het zacht is geworden.
6. Bewaar de compote tot gebruik in de koelkast.

Video

audemars piguet replica cartier replica watches rolex submariner replica panerai marina replica hublot big bang replica u-boat replica jaeger-lecoultre tourbillon replica replica rolex datejust audemars piguet royal oak offshore replica replica panerai luminor 1950 patek philippe gondolo replica ulysse nardin dual time replica replica omega de ville ulysse nardin classico replica


Bron  http://www.zoutbeperkt.nl/ 

Geplaatst door  Ztbp
Algemene informatie
Gerecht type(n):  • Nagerecht
Bereidingstijd:  20 - 30 minuten
Keuken:  Nederlandse
Aantal personen:  4
Score:  Nog geen score

Voedingsinformatie
Calorieën:  130 Kcal
544 kJ
Koolhydraten:  32 gram
Proteïnen:  1 gram

Deze waarden gelden per persoon.

Extra informatie
Vegetarisch

Opties
E-mail dit recept aan vriend(in)
Printversie

Zoeken · Top 7 · Over ons · Disclaimer · Webmasters · FAQ · RSS · Algemene voorwaarden · Inloggen · Recept toevoegen

© 2010 Ylona® - Powered by OPH