Chocoladevulkaan


1. Ingrediënten
100  gram pure chocolade
100  gram boter
50  gram suiker
eieren
eetlepels bloem

2. Bereiding
1. Smelt the chocolade met de boter en roer de suiker, eieren en bloem erdoor.
2. Giet dit mengsel in ingevette vormpjes.
3. Bak ze 8-10 minuten op 180 graden, niet langer want ze moeten vloeibaar zijn vanbinnen.
4. Ik zat als gewoonlijk te kletsen en wijn te drinken en dus was ik twee minuten te laat - ze waren dus niet langer vloeibaar maar nog steeds heerlijk.

Bron  http://www.worldcook.net/ 

Geplaatst door  Herma
Algemene informatie
Gerecht type(n):  • Nagerecht
Bereidingstijd:  10 - 20 minuten
Keuken:  Nederlandse
Aantal personen:  4
Score:  Nog geen score

 

Opties
E-mail dit recept aan vriend(in)
Printversie

Online Coach nodig? · Zoeken · Top 7 · Over ons · Disclaimer · Webmasters · FAQ · RSS · Algemene voorwaarden · Inloggen · Recept toevoegen

© 2010 Ylona® - Powered by OPH