Glutenvrij recept: Chocoladeyoghurt met perzik


1. Ingrediënten
50  gram pure chocolade
125  milliliter slagroom
0,5  liter volle yoghurt
eetlepels vloeibare honing
0,5  theelepels cacaopoeder
klein blikjes perziken
spuitbus slagroom

2. Bereiding
1. Breek de chocolade in kleine stukjes en doe ze in een metalen kom. Laat de chocolade au bain-marie (boven een pan met warm water) zachtjes smelten. Klop ondertussen de slagroom stijf. Schep de slagroom en gesmolten chocolade door elkaar.
2. Meng de yoghurt, honing en cacaopoeder erdoor en verdeel de chocolade-yoghurt over 4 glazen schaaltjes. Zet de schaaltjes in de koelkast en laat deze anderhalf tot twee uur staan om goed koud te worden.
3. Snijd per schaaltje 3 schijfjes perzik en verdeel deze vlak voor het serveren over de schaaltjes. Spuit er nog een toef slagroom op.

Bron  http://communities.zeelandnet.nl/data/glutenvrij/ 

Geplaatst door  Glutenvrij
Algemene informatie
Gerecht type(n):  • Nagerecht
Bereidingstijd:  110 - 120 minuten
Keuken:  Nederlandse
Aantal personen:  4
Score:  Nog geen score

 

Opties
E-mail dit recept aan vriend(in)
Printversie

Online Coach nodig? · Zoeken · Top 7 · Over ons · Disclaimer · Webmasters · FAQ · RSS · Algemene voorwaarden · Inloggen · Recept toevoegen

© 2010 Ylona® - Powered by OPH