Kokostaart met peren


1. Ingrediënten
peren
300  gram magere kwark
eieren
0,5  citroenschil
theelepels geraspte kokos
theelepel suiker
muntblaadjes

2. Bereiding
1. Verwarm de oven voor op 210°C.
2. Schil de peren en snijd ze in schijfjes.
3. Neem een cakevorm (18 cm) en leg er bakpapier in.
4. Leg hierop de schijfjes peer dakpansgewijs over elkaar.
5. Meng de kwark met de eieren en voeg de geraspte citroenschil en de kokos toe.
6. Giet het geheel over de peren, bestrooi met de suiker en zet het geheel gedurende 20 minuten in de oven.
7. Laat de taart afkoelen en haal deze uit de vorm.
8. Dien op met de muntblaadjes.

Bron  http://www.zoutbeperkt.nl/ 

Geplaatst door  Ztbp
Algemene informatie
Gerecht type(n):  • Nagerecht
Bereidingstijd:  30 - 40 minuten
Keuken:  Nederlandse
Aantal personen:  4
Score:  Nog geen score

Voedingsinformatie
Calorieën:  145 Kcal
607 kJ
Koolhydraten:  16 gram
Vetten:  4 gram
Verzadigde vetten:  2 gram
Proteïnen:  11 gram

Deze waarden gelden per persoon.

Extra informatie
Vegetarisch

Opties
E-mail dit recept aan vriend(in)
Printversie

Online Coach nodig? · Zoeken · Top 7 · Over ons · Disclaimer · Webmasters · FAQ · RSS · Algemene voorwaarden · Inloggen · Recept toevoegen

© 2010 Ylona® - Powered by OPH