Biefstuk sandwich


1. Ingrediënten
12  stuks boterhammen, wit
kleine biefstukjes
mespuntje gember
theelepel paprikapoeder
eetlepels olie
eetlepels boter
stuks augurken
kopje paprika in het zuur
stuks hardgekookte eieren
snufje peper
snufje zout

2. Bereiding
1. Leg 6 boterhammen op een plank. Vermeng het zout met de peper, de gemberpoeder, de paprikapoeder en de olie, giet dit over de biefstukjes en laat het enige tijd intrekken. Het beste is wanneer u het oliemengsel met de vingers in het vlees wrijft.
2. Verhit de boter in de pan en bak de drooggemaakte biefstukjes snel in de boter bruin. Eventueel kunt u de biefstukjes onder de gril leggen. De biefstukjes moeten van binnen nog rood zijn.
3. Beleg ondertussen de 6 boterhammen met schijven komkommer en leg daarop het vlees. Snijd de augurken in een waaier en leg deze samen met de zure paprika en steeds een half hardgekookt ei op de biefstukjes.
4. Bedek het geheel met de tweede boterham en versier deze met wat groen.

Tip  Biefstukjes per stuk 75 gram.

Geplaatst door  Arno
Algemene informatie
Gerecht type(n):  • Lunch/Brunch
Bereidingstijd:  10 - 20 minuten
Keuken:  Nederlandse
Aantal personen:  6
Score:  Nog geen score

 

Opties
E-mail dit recept aan vriend(in)
Printversie

Online Coach nodig? · Zoeken · Top 7 · Over ons · Disclaimer · Webmasters · FAQ · RSS · Algemene voorwaarden · Inloggen · Recept toevoegen

© 2010 Ylona® - Powered by OPH