Chocolade custard


1. Ingrediënten
deciliter melk
75  gram suiker
100  gram gehakte chocolade
eieren

2. Bereiding
1. Breng de melk aan de kook en los de chocolade erin op.
2. Klop de eieren drie minuten met de suiker en roer de warme chocolademelk erdoor.
3. Giet het mengsel in kleine potjes.
4. Vul een ovenschaal met water en zet de potjes erin.
5. Zet de schaal in de oven en bak het geheel een half uur op 170 graden.

Bron  http://www.worldcook.net/ 

Geplaatst door  Herma
Algemene informatie
Gerecht type(n):  • Nagerecht
Bereidingstijd:  30 - 40 minuten
Keuken:  Nederlandse
Aantal personen:  4
Score:  Nog geen score

 

Extra informatie
Vegetarisch

Opties
E-mail dit recept aan vriend(in)
Printversie

Zoeken · Top 7 · Over ons · Disclaimer · Webmasters · FAQ · RSS · Algemene voorwaarden · Inloggen · Recept toevoegen

© 2010 Ylona® - Powered by OPH